Al onze gemeenteraadsleden kiezen opnieuw voor Lijst Burgemeester

De huidige gemeenteraadsleden en schepenen van Lijst Burgemeester zullen op 14 oktober opnieuw kandidaat zijn op Lijst Burgemeester. Zes jaar lang hebben ze het beleid in Putte mee vorm gegeven onder leiding van burgemeester Gysbrechts.

Burgemeester Gysbrechts:”Het is fijn om te weten dat de hele ploeg opnieuw wil deelnemen aan de verkiezingen. Het feit dat iedereen zich enthousiast achter het project van Lijst Burgemeester zet, toont hoe trots ze zijn op onze realisaties. Nog nooit heeft de gemeente financieel, economisch en maatschappelijk zo goed gescoord als vandaag. We laten de belastingen verder dalen, onze financiën zijn op orde, het sportaanbod is nog nooit zo groot geweest en we hebben enorm geïnvesteerd in infrastructuur.”

Jean-Claude De Witte:”Het spreekt voor zich dat we Lijst burgemeester steunen en ons vertrouwen geven. We geloven in het project van de burgemeester, niet alleen omwille van de realisaties, maar ook omwille van de oplossingen die we samen bieden voor de uitdagingen in onze gemeente. Mobiliteit, verkeersveiligheid en cultuur zijn thema’s waar nog heel wat uitdagingen liggen. Dat in combinatie met een ervaren burgemeester die weet hoe een budget optimaal kan inzetten om die doelstellingen te realiseren, maakt van Lijst burgemeester de sterkste lijst voor 14 oktober.”

Gemeenteraadsleden en schepenen Lijst Burgemeester: Jean-Claude De Witte, Alfons Vekemans, Luc Nitor, Nick van Exterghem, Nick Vercammen, Suzanne van Heugten, Inge de Bie, Dirk Schoovaerts en Werner Timmermans. Binnenkort kan je alle kandidaten terugvinden op onze kandidatenpagina.