Burgemeester trekt de straat op

Lijst burgemeester trok de straat op deze maand met een bevraging over een aantal kernpunten in Putte. We peilen vooral naar  hoe de Puttenaren onze gemeente de laatste jaren hebben ervaren. Van daaruit willen we kijken wat we eventueel gemist hebben en hoe we ons programma voor de verkiezingen op 14 oktober kunnen aanpassen op maat van onze inwoners.

VEEL GEDAAN…  MAAR OOK NOG VEEL TE DOEN

Burgemeester Peter Gysbrechts:”Onze gemeente, die maken we samen. Want samenwerken, dat loont. En de statistieken liegen er niet om. Nog nooit scoorde Putte zo goed als vandaag op allerlei vlakken: lagere belastingen, properheid, wegen, rioleringen, financiën, fietspaden, kinderopvang, verenigingsleven….  en dat door goed te besturen en samen te werken.”

Maar een mooi rapport in de hand is niet voldoende. We willen weten of de inwoners al die veranderingen ook positief hebben ervaren. Geen bevraging met een berg beloftes en onbetaalbare ideetjes, maar een bevraging die peilt naar de kern van de lokale politiek, namelijk bent u tevreden met wat de gemeente doet op vlak van de hoofdthema’s zoals senioren, groen en netheid, belastingen, sport en cultuur.

Burgemeester Peter Gysbrechts:”Ik ben er van overtuigd dat we het samen goed gedaan hebben en dat de Puttenaren dat zullen bevestigen. De eerste reacties waren alvast bemoedigend en dat de bevraging nu al massaal wordt ingevuld, spreekt boekdelen.”

U kan de bevraging hier invullen: http://2580.be/jouwgedacht/

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie